Déesse Pro Led Mask
Led-masker avger olika våglängder av ljus som behandlar olika hudproblem. Rött ljus hjälper till att stimulera kollagen och stramar upp hudens elastin. Grönt ljus minskar inflammation och främjar blodcirkulationen. Blått ljus dödar bakterier som orsakar akne. Du måste prova Déesees Pro LED Next Generation Mask, som är Kim Kardashians favorit.

LED-terapi är en ljusterapi med elektormagnetiska vågor som effektivt stimulerar huden. Ljusenergin tränger effektivt genom hudytan och har en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper. Led-ljuset ger en hög tolerans på alla hudtyper utan negativa sidoeffekter. Ljusenergin tränger genom hudytan och ger en rad positiva vävnadsfördelar med multifunktionella egenskaper.


Läge 1: Anti Aging – Rött ljus


Detta används för att behandla synliga tecken på åldrande på huden som fina linjer och rynkor genom att öka produktionen av kollagen och elastin som är avgörande för hudens struktur och integritet. Detta ökar hudens naturliga återfuktning för att förbättra textur och ton. Studier har visat en 200% ökning av human kollagensyntes och tillväxthastigheten för fibroblastceller (som ansvarar för att skapa kollagen och elastin) som ökar med 50-75% efter bara 2-3 dagar från applicering av Deesse LED-ljusterapin.


Läge 2: Rening – Blått ljus


Detta används oftast för att behandla akne. Läge 2 kommer att minska aktiviteten i talgkörtlarna. Blått ljus riktar sig mot dessa oljekörtlar och gör dem mindre aktiva, vilket minskar akneutbrott. Det kommer också att förhindra akne-orsakande bakterier under huden, vilket hjälper till att behandla svår akne, inklusive cystor och knölar samt är antiinflammatorisk och antiseptisk.


Läge 3: Ljusning – Grönt ljus


Läge 3 hjälper till att förbättra både ytlig och dermal hyperpigmentering eller "mörka fläckar" som finns på huden. Grönt LED-ljus riktar sig mot melanocyter (de melaninproducerande cellerna i det basala lagret av epidermis), och hämmar tyrosinasaktivitet så att mindre melanin färdas till hudens yta. Dessutom bryter grönt ljus upp befintliga melaninkluster som finns i de övre skikten av epidermis. Det är viktigt vid behandling av hyperpigmentering att tillhandahålla ett multiriktat tillvägagångssätt för att ljusna upp pigmenteringen med stöd av ytterligare "hemma" topikaler med användning av viktiga aktiva ingredienser för att målinrikta pigmentering såsom Kojic Acid.


Läge 4: Efter injicerbar procedur – rosa ljus


Detta tri-wave-läge utnyttjar kraften från tre ljus: rött, blått och nära-infrarött (NIR), för att

öka läkningen av injektionspunkten, minimera blåmärken, lugna inflammation och totalt sett förlänga resultatet av behandlingen, genom att öka kollagen och elastin. Mode4 kan användas omedelbart efter injicerbar behandling. Detta skulle dock inte rekommenderas efter ablativ estetisk behandling som kemisk peeling eller laserbehandling.


Läge 5: Lugnande- Ljusblått ljus


Detta kombinerar dubbla ljus, med både blå och gröna våglängder för att rikta in sig på inflammation, rodnad eller känslighet i huden. Den är utmärkt för ömtålig, kompromissad hud, rodnad, rodnad och telangiektasi (brutna kapillärer) och alla drar nytta av denna våglängd. Huden ska kännas omedelbart lugn och mindre irriterad. Detta läge är det mest fördelaktiga för postablativa kosmetiska procedurer för att minimera eventuell postinflammatorisk hyperpigmentering (PIH) och omedelbart lugnar all rodnad.


Läge 6: Express Anti-Ageing – Rött ljus


Dubbel styrka av läge 1, läge 6 använder 308 lysdioder, vilket gör detta läge till det MEST kraftfulla behandlingsläget. Det är den ultimata behandlingen för att förbättra fina linjer, rynkor och förlust av elasticitet och förbättrar den totala återfuktningen och ljusheten. Thee Mode 6 Red Light är perfekt för dem som är tidsbegränsade, eftersom det bäst används i mellan 5-15 minuter, eller genom att superladda ett av de tidigare lägena för att maximera dina resultat.

Boka tid
Kontakta oss:
info@noroubacosmetique.com
0738940872
Jungfrugatan 47, 114 44
Stockholm
Made on
Tilda