Dermapen (Microneedling)
Vi erbjuder microneedling behandling i Stockholm. Denna avancerade microneedlingsbehandling ökar hudens kollagentillväxt. En microneedling-behandling förnyar och fräschar upp huden på djupet, för en helt ny lyster och glow.
DermaPenbehandlingen ökar hudens egen produktion av kollagen och därmed minska fina linjer och slapp hud, minska pigmenteringar vid solskadad hud och förbättra ärr. Vid behandlingen slussas aktiva ämnen ned genom de microkanaler som bildats, tillväxtfaktorer frigörs samtidigt som fibroblasterna i huden börjar överproducera nytt kollagen.
Under behandlingen slussas dessutom aktiva ämnen ner i huden, så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar. Resultatet är en effektiv behandling av ojämnheter i huden, såsom stora porer, celluliter, acneärr och rynkor eller fina linjer.

Microneedling kan kompineras med andra behandlingar våra terapeuter som är utbildade i att arbeta med microneedling kan rekommendera olika varianter för individuella hudtyper och behov.

Vad kan behandlas? All hud. Slapp hy, rynkor, förstorade porer, synliga upphöjda ärr, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, hudbristningar.

Att tänka påefter behandlingen:
• Använd alltid solskyddsfaktor när du vistas i solen.
• Inte röra vid ansiktet.
• Undvik UV-exponering i samband med behandling (upp till 48 timmar efter).
• Fysisk ansträngning eller bastubad och makeup ska undvikas i minst två dygn.

• Efterbehandling:
För optimal effekt är det bra att följa upp hemma och komplettera med hudvårdsprodukter specifikt anpassade för just din hudtyp. Vilka produkter som passar just dig och din behandling får du råd om av din hudterapeut.
Boka tid
Kontakta oss:
info@noroubacosmetique.com
0738940872
Jungfrugatan 47, 114 44
Stockholm
Made on
Tilda