Ansiktsbehandlingar
Vi erbjuder flertalet olika behandlingar inom hudvård för att kunna ge önskade resultat, oavsett hudproblem. Till oss kan du komma för ansiktsbehandling av allt från rosacea och akne till mogen och livlös hud. Vi ger även rekommendationer på vad du själv kan göra hemma för att uppnå ett optimalt resultat.
En konsultation är grunden för din personliga behandlingsplan.
 • Öppningserbjudande. 40 min. 650 kr.
  Vill du se resultat på kort tid? Om så är fallet och du vill jobba aktivt mot problem såsom acne, ojämn pigmentering eller fina linjer är detta din behandling! I behandlingen jobbar vi med lite starkare och effektivare produkter med valet att göra en behandling.
  I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, AHA-syra efter behov, cream eller serum med massage av ansikte och hals, mask och avslutande produkter. En gång per kund och kan ej kombineras med andra erbjudanden.
 • Friskvård ansiktsmassage. 45 min. 490 kr.
  Har du använt ditt friskvårdsbidrag? Hos oss kan du boka en ansiktsmassage som både är avslappnande och stimulerande för endast 490 kr. Vill du lägga till porrengöring eller kemisk peeling som ej går under friskvård kan du göra det för 170 kr respektive 150kr.
 • O2 Lift. 45 min. 1195 kr.
  Behandling tillför syre, växtbaserade stamceller, peptider och en hög koncentration av enzymer som tillför huden lyster och föryngring. I behandlingen ingår: Rengöring, O2 lift Enzymatic facial Peel med massage, mask, O2 lift Stem cell enhancer samt avslutande creme och SPF.
 • Ansiktsbehandling Klassisk. 75 min. 850 kr.
  En lift peel behandling där huden blir djuprengjord och huden får en mycket fin lyster. Rengörande ansiktsbehandling, inklusive Image peeling, ånga, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar med kräm från Image, SPF.
 • Lightening Lift. 45 min. 895 kr.
  En kombination av glykolsyra, mjölksyra, kojicsyra, med blekande växtextrakt samt stamceller från echinacea, behandlar pigmenteringar, hudton och ålderstecken.
 • I Peel Acne Lift. 45 min. 895 kr.
  AHA samt BHA tillsammans, reducerar inflammation samt löser upp pormaskar och inkapslingar i huden samt behandlar ålderstecken.
 • I Peel Beta Lift. 45 min. 895 kr.

  Salicylsyra är fettlöslig och effektivt motverkar pormaskar och inflammationer i huden. Perfekt antiinflammatorisk behandling för en hud med rosacea eller acnehud. Tonen jämnas ut, texturen blir mjukare, fet hud och acne förbättras, stora porer minskar i storlek och huden ser friskare och mer hälsosam ut.

 • I Peel Perfection Lift. 45 min. 1295 kr.
  En exklusiv blandning av salicylsyra, mjölksyra, resorcinol och retinol i en blandning av peptider och växtstamceller skapar "perfektion" när det gäller att ta itu med måttlig till svår miljöbelastad hud, djupare linjer och rynkor, såväl som pigmentförändringar och akne.

  Krävs en enda behandling i en enkel självneutraliserande process i 1-2-3 steg som lämnar huden elastisk, slät, fast med lyster och jämn hudton.
  • Dag 1-2: huden är stram och glänsande.
  • Dag 2: Huden är rödbrun till färgen på grund av pigmentlyft.
  • Dag 3-4-5: Peeling.
  • Dag 6: Huden börjar läka.
 • Peel Signature Facelift. 45 min. 895 kr.
  Vitamin C och fruktenzymer i en organisk aloe vera-bas minskar rodnad och ljusar upp huden medan hyaluronsyra ger en ordentlig återfuktning. En skonsamt exfolierande och mycket fuktgivande behandling som ger en gloweffekt direkt efter behandlingen. Denna behandling passar alla.
Viktigt att tänka på vid ansiktsbehandling?
En ansiktsbehandling må vara en skön stund men den är också en strategi för att uppnå någon slags resultat. Om du inte kan tänka dig någon form av irritation eller rodnad i huden så bör du inte välja en avancerad hudvårdsbehandling men du får också tänka på att man kan bli röd och irriterad i huden även efter en portömning. Det finns kunder som önskar både kemisk peeling och portömning men som inte är beredda att ta hudens reaktioner. Vi kan med säkerhet säga att huden kommer reagera på något sätt om vi arbetar med den men vi kan inte förutse exakt hur just din hud reagerar. Eftersom huden är unik finns det alltid en risk att huden reagerar på olika moment i en behandling. Om man utför en porrengöring så kommer huden bli röd och svullna lite, helt enkelt för att man har tryckt på den. Detta går över vanligen samma dag men en känslig hud kan behöva några dagar på sig för att bli riktigt fin. Om vi peelar huden så kan den fjälla. Det kan den göra oavsett hudtyp. Det handlar helt enkelt om att man får igång en avstötning av de yttersta och redan döda hudcellerna. Underifrån kommer fräschare hud fram, men det kan ta en dag ibland fler. Om vi tömmer en inflammerad finne så kan det först se ut som ett pyttelitet hål och det kan vara rött och inflammerat i några dagar. Ibland kan det bli ett litet ärr som läker under en tid. Det är helt normalt och har med den inflammatoriska processen i kroppen att göra.

Boka tid
Kontakta oss:
info@noroubacosmetique.com
0738940872
Jungfrugatan 47, 114 44
Stockholm
Made on
Tilda